Els diners es convertiran en aliments per ajudar a persones en situació de risc

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

L'organització del Festival Internacional de Música de Cambrils ha entregat un donatiu al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona per un import de 2.500€. Els diners, recaptats de les aportacions dels assistents i de la mateixa organització durant els dies del FIM, seran convertits en aliments bàsics en els propers dies i repartits a les quatre entitats socials de Cambrils per ajudar a les persones més necessitades.

L’Ajuntament de Cambrils i Publiolimpia, empresa organitzadora del certamen musical de la passada edició, han mostrat la seva "satisfacció" per la sensibilitat dels assistents a sumar-se a la campanya 'La fam no fa vacances' amb diferents aportacions econòmiques durant els dies del festival.

D'altra banda, Antonio Garcia -secretari del Banc dels Aliments a les Comarques de Tarragona- ha agraït la campanya solidària durant els dies del Festival Internacional de Música i ha encoratjat a seguir endavant amb iniciatives solidàries d'aquestes característiques en les properes edicions.

La signatura de l'acord entre Publiolimpia i El Banc dels Aliments a les Comarques de Tarragona es va dur a terme durant l'acte de presentació de la  42a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils el mes de maig. A l'acte fet a la plaça Mossèn Batalla van assistir-hi entre d'altres, l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el grup Sopa de Cabra, regidors del consistori així com patrocinadors, col·laboradors i mitjans de comunicació que han seguit l'activitat d'aquesta darrera edició.