La 42a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils portarà al Pinaret un total de 14 concerts entre demà i l’11 d’agost

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Turisme

Tot a punt pel Festival Internacional de Música de Cambrils que arrenca demà dijous, 28 de juliol, amb un concert de tribut a Queen, la banda de rock britànica liderada per Freddie Mercury. L’espectacle anirà a càrrec de Momo, que tornarà a la dècada dels 70 i farà vibrar el públic amb temes com “We will rock you” o “We are the Champions”. El concert és amb les invitacions distribuïdes pels establiments associats a la Unió de Botiguers de Cambrils.

Aquesta mateixa setmana s’han ultimat els preparatius d’aquest certamen musical de referència al país, que té un important impacte turístic i comercial per Cambrils, que es posiciona en turisme musical. A la vegada, el Festival es converteix en un element dinamitzador de la zona de la vila i del Barri Antic.

De moment, el Festival compta amb més de 12.000 entrades venudes, i de fet, queden molt poques entrades per veure a artistes com Julio Iglesias, els Manel, Rafael o per al concert “El gusto es nuestro”.

El Festival Internacional de Música de Cambrils està organitzat i produït per l’empresa Publiolimpia i compta amb el suport i col·laboració institucional de l’Ajuntament de Cambrils.

 

14 concerts d’artistes de primera línia del panorama musical

La programació, que comptarà amb un total de 14 concerts de primera línia, continuarà divendres, 29 de juliol, amb el concert d’Estopa. Els germans Muñoz arriben per primera vegada al festival de referència de la Costa Daurada per presentar el seu últim treball "Rumbo a lo desconocido" amb un directe íntim, emotiu i proper.

El festival continua amb força el primer cap de setmana, combinant artistes “top” de la música espanyola i grups referents de l’escena musical catalana. Dissabte el grup Manel presentarà el seu últim treball “Jo competeixo” mentre que diumenge La Gran Pegatina portarà a l’escenari el seu “European Tour” en el que s’espera que sigui un dels concerts “més explosius” d’enguany.

Els altres artistes que passaran pel festival són Julio Iglesias (2 d’agost), Miguel Póveda (3 d’agost), Josep Carreras acompanyat de Sabina Puértolas, l’Arts Ensemble Symphony i la col·laboració de la Coral Verge del Camí de Cambrils (4 d’agost), Raphael amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (5 d’agost), Sopa de Cabra (6 d’agost), Víctor Manuel, Ana Belén, Miguel Ríos i Joan Manuel Serrat amb el seu espectacle “El gusto es nuestro, 20 años” (7 d’agost), Antonio Orozco (8 d’agost), Sweet California (9 d’agost), Malú (10 d’agost) i Alejandro Sanz (11 d’agost).

 

 

Col·laboració amb la campanya sòlidària “La fam no fa vacances”

Un any més l’organització vol sumar-se a les campanyes solidàries iniciades durant l’estiu per ajudar a aquelles persones més necessitats. Per aquest motiu, en aquesta edició el FIM Cambrils col·laborarà amb la campanya “La fam no fa vacances” del Banc d’Aliments Comarques de Tarragona per ajudar a recaptar aliments i aportacions econòmiques durant els dies del festival. Els aliments recaptats del 28 de juliol a l’11 d’agost i les aportacions econòmiques que facin els assistents seran repartides entre les entitats benèfiques del territori.

A més de recollir aliments bàsics per fer-los arribar als necessitats, la campanya també pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de la pobresa en el seu entorn, així com també afavorir una col·laboració continuada amb el Banc dels Aliments.

 

Espai gastronòmic

El FIM Cambrils oferirà un any més un espai gastronòmic que estarà obert cada nit a partir de les 20h. L’accés a la zona gastronòmica serà accessible a tothom un cop acabades les actuacions musicals.