La iniciativa deriva de l’èxit del Punt SexeSentit durant la Revetlla de Sant Pere

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Aquest dissabte 24 d’agost, al Parc del Pinaret, amb motiu de la celebració del Festival Pròleg, s’instal·larà un estand informatiu per tal de dur a terme tasques de prevenció de violències i agressions sexistes i prevenció del consum de tòxics en context d’oci nocturn.

 

Arran la bona collida i l’èxit del Punt SexeSentit durant la revetlla de Sant Pere, la iniciativa que culminava el projecte dels Agents de Salut de l’Ajuntament de Cambrils, s’ha promogut aquesta nova acció en col·laboració amb el col·lectiu feminista Les Filomenes i l’Agrupament escolta i guia gent de mar.

 

Les persones assistents al festival trobaran l’estand al Parc del Pinaret, de les 21h30 a les 3h30 de la matinada, i comptarà amb membres del col·lectiu feminista acompanyades de voluntaris i voluntàries Agents de Salut que oferiran de manera gratuïta flyers informatius, xapes i proves d’alcoholèmia, entre d’altres.

 

L’objectiu de l’acció, segons la Regidora de Joventut, la Sra. Natalia Pleguezuelos, “és mantenir i ampliar les accions de salut amb joves per a joves a Cambrils”.

 

El projecte pioner dels Agents de Salut està emmarcat en l’àmbit de la salut del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 amb l’objectiu de promoure accions de prevenció, conscienciació i informació sobre aspectes lligats a la salut que siguin protagonitzats pels propis joves.