El 39è Festival Internacional de Música de Cambrils torna amb un cartell més variat que mai que ofereix onze espectacles entre el 20 de juliol i el 4 d’agost per a tots els gustos, estils i edats. Aquest any els escenaris dels espectacles seran el Parc del Pinaret , la Cripta de l’Ermita i el Castell de Vilafortuny.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Turisme
  • Serveis associats: Cultura

El 39è Festival Internacional de Música de Cambrils torna amb un cartell més variat que mai que ofereix onze espectacles entre el 20 de juliol i el 4 d’agost per a tots els gustos, estils i edats.

Aquest any els escenaris dels espectacles seran el Parc del Pinaret , la Cripta de l’Ermita i el Castell de Vilafortuny.

La programació inclou un ampli ventall del que està passant actualment en l’àmbit musical del país amb la voluntat de fomentar la transversalitat de públics que podran escollir entre diferents registres. Amb aquest objectiu, s’ha seguit treballant per arribar any darrera any a més públic i amb espectacles de més qualitat i reconeixement.

Un dels objectius del Festival és potenciar la presència de músics catalans per tal de donar-los a conèixer, dins i fora de les nostres fronteres, i a l’hora donar suport a joves promeses com Manel, Antonia Font o Bernat Font Trio amb el seu Jazz-Blues.

Com a novetat aquest any comptarem amb la reconeguda soprano Ainhoa Arteta en un concert de caràcter benèfic a favor de la AECC Catalunya contra el càncer, que comptarà amb una zona VIP a on es podrà sopar abans del concert. Part de la recaptació del la venda de entrades VIP amb sopar anirà destinada a aquesta associació de lluita contra el càncer.

Com sempre, la música clàssica continua tenint un pes específic important, essent una part destacada de la programació, Octavi Martínez i Astrid Sthenchaden i la posada en escena de Carmina Burana posaran la nota clàssica al festival.

El festival també compta amb altres registres com el flamenc d'en Miguel Poveda, que ens farà vibrar en una nit plena de sentiment i amb grups tan coneguts com els Hombres G, que amb el seu nou disc "En la Playa" ens faran rememorar antics clàssics de tota la seva trajectòria donaran la nota més pop-rock del Festival.

El toc més internacional, ve de la mà de The Sey Sisters amb les seves espectaculars veus a capella i Franca Masu, cantant algueresa, amb la seva personal veu mediterrània.

I com no, també els més petits podran gaudir del Festival, en la categoria infantil comptarem amb l'espectacle del SP3, del Club Super 3 a on els més petits podran veure en directe als seus personatges i els socis del Club tindran accés gratuït acompanyats d'un adult.

Cinc d'aquests concerts (Ainhoa Arteta, Manel, Antonia Font, Hombres G i Miguel Poveda) són organitzats, gestionats i produïts per l'empresa PUBLIOLIMPIA, que assumirà el risc de la contractació i totes les despeses que generin.

DATES

El Festival comptarà, aquest estiu, amb 11 actuacions que s’han programat des del 20 de juliol al 4 d’agost de 2013.

ELS ESPAIS

Aquest any s’han programat 8 espectacles al Parc del Pinaret, espai cèntric del Barri Antic que permetrà una més fàcil aproximació del públic, 2 espectacles a la Cripta de l’Ermita i el Castell de Vilafortuny.

Al Parc del Pinaret, el Festival comptarà amb un elegant escenari molt espectacular. Un
nou espai totalment cobert amb una estructura orbital en alumini de 250 m2 de
superfície.

PROGRAMACIÓ
♪ 20 de juliol, a les 22h: AINHOA ARTETA
♪ 21 de juliol, a les 22h: MANEL
♪ 22 de juliol, a les 20:30h: CLUB SUPER 3
♪ 24 de juliol, a les 22h: BERNAT FONT TRIO
♪ 26 de julio, a les 22h: THE SEY SISTERS
♪ 27 de juliol, a les 22h: ANTONIA FONT
♪ 28 de juliol, a les 22h: HOMBRES G
♪ 30 de juliol, a les 22h: OCTAVI MARTÍNEZ I ASTRID STHENSHADEN
♪ 1 d’agost, a les 22h: MIGUEL POVEDA
♪ 3 d'agost, a les 22h: FRANCA MASU
♪ 4 d'agost, a les 22h: CARMINA BURANA

Podeu trobar tota la informació i la programació a la web:
www.festivaldecambrils.cat
I estar al corrent de les novetats que es van produït a través de la xarxa:
FACEBOOK
http://www.facebook.com/festivaldecambrils
TWITTER
http://twitter.com/FIMCambrils
I també trobareu totes les imatges de anteriors edicions al canal de
YOUTUBE
http://www.youtube.com/FestivalCambrils