Organitzat pel Grup Clipper’s i l’Ajuntament de Cambrils, el FIMC ha finalitzat la present edició amb una total de 9 concerts i un índex d’ocupació del 66%. El festival ha tancat aquesta nit la 48a edició amb l’actuació d’una de les veus femenines més rellevants de la música en espanyol, Luz Casal.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), organitzat pel Grup Clipper’s i l’Ajuntament de Cambrils, ha tancat avui la 48a edició amb 16.413 espectadors i un índex d'ocupació del 66%. El concert de cloenda ha estat per compte de l’artista Luz Casal, una de les veus femenines més rellevants de la música en espanyol.

Malgrat que el concert de This Is Michael es va haver de suspendre a conseqüència de les fortes ratxes de vent del passat divendres, per l’escenari del Festival Internacional de Música de Cambrils han desfilat també aquest any artistes de la talla de Gipsy Kings by André Reyes, Els Amics de les Arts, Rosario, Pablo López, Ara Malikian, Stay Homas, Dàmaris Gelabert o Miki Núñez. En total, 9 actuacions d’artistes nacionals i internacionals de referència han conformat un cartell eclèctic i de primer nivell, amb l’objectiu d’oferir al públic de Cambrils unes nits d’estiu úniques. A banda dels concerts, el públic ha pogut gaudir abans del espectacle principal d’un espai Village amb actuacions en directe i una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers.

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clua, ha manifestat que “el festival es un esdeveniment cultural consolidat entre els grans focus d'atracció de la Costa Daurada. Desitjo sort i encerts a l'empresa organitzadora”.

Per part seva, el president del Grup Clipper’s i director del Festival Internacional de Música de Cambrils, Juli Guiu, ha afirmat que “estem molt agraïts i satisfets de l’acollida que ha tingut aquesta edició del festival per part del públic de Cambrils, hem volgut oferir una programació per a tots el públics, on tothom es senti representat, amb actuacions d’artistes referents del seu gènere musical”.