Les actuacions consisteixen en reparacions de voreres i escocells, incorporació d’enllumenat de baix consum i repintat de bancs i proteccions viàries.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals

El Departament de Serveis Generals i la Brigada de l’Ajuntament de Cambrils continua treballant per millorar i reparar els carrers de la ciutat. Les reparacions s’han dut a terme durant el mes de maig i el que portem del mes de juny. Entre elles destaquen les renovacions de vorera del carrer Robert Gerhard i de la Rambla del Regueral.

També s’han fet reparacions de vorera a l’avinguda Alexandre Galí, als carrers de València i Ramon Llull, al Passeig Marítim de Llevant, al carrer Còrsega, a la Rambla Jaume I i a l’Avinguda Beethoven, i en breu s’iniciaran les obres al carrer del Camí del Corralet.

Quant a l’enllumenat públic també s’ha renovat amb la col·locació de tres nous fanals a la Rotonda del Patronat de Turisme i tres més a l’aparcament del Parc del Pescador. A més s’ha renovat la il·luminació del Carrer Camí del Corralet. Tot aquest nou enllumenat instal·lat és de baix consum. Per altra banda, s’han fet reparacions de l’enllumenat al Carrer Pau Casal, el Carrer de les Drassanes i al Carrer Sant Pere.

S’han pintat els bancs de la Plaça de l’Església, de l’Avinguda de l’Horta de Santa Maria, els de la Platja del Cavet i del Parc del Pescador. A més, també s’han pintat els fanals de la Plaça de l’Església, les proteccions viàries del Vial del Cavet i la barana de la Rambla del Regueral.

Per últim, s’han reparat els escocells de la Plaça de l’Església i del Carrer d’Arístides Maillol. També s’han col·locat noves proteccions viàries al Vial del Cavet. El Regidor de Serveis i Medi Ambient, Josep Lluís Abella, explica que segueixen treballant i continuen realitzant feina dia a dia per millorar tot el possible.