La dinamitzadora juvenil ha explicat a prop de 400 alumnes els serveis i recursos de l’Ajuntament adreçats al jovent

  • Categoritzat com: Joventut

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils ha visitat les 15 aules de 6è de les set escoles de Cambrils per donar a conèixer tot el que s’ofereix des de l’Ateneu Juvenil. L’acció “Hola6è!”, que ha finalitzat avui amb l’última visita, ha arribat enguany a un total de 394 alumnes d’entre 11 i 12 anys, que podran accedir als serveis i recursos municipals adreçats al jovent a partir d’aquest estiu.  

La regidora de Joventut, Laura Mellau, ha destacat la importància d’aquests primers contactes amb els i les joves de Cambrils que inicien una etapa de canvis i necessitats, que l’Ajuntament aposta per atendre des de la proximitat. La regidora ha afirmat que les visites serveixen per donar informació sobre els serveis i l’equipament, però també per facilitar l’accés i trencar el gel en les seves primers aproximacions a l’Ateneu.

Per acabar, Mellau ha agraït la col·laboració amb Educació i les escoles de Cambrils (Guillem Fortuny, Bòbila, Escola Cambrils, Vidal i Barraquer 4, Mas Clariana, Marinada i Joan Ardèvol) per obrir les aules i facilitar que el Departament de Joventut pugui explicar aquests serveis i recursos de proximitat.

Aquestes visites, que es realitzen anualment a final de curs, formen part del conjunt d’accions de l’eix “L’Ateneu és teu” del Pla Municipal de Joventut 2026. En el marc de l’acció, tots els nens i nenes de 6è han rebut un obsequi corporatiu amb informació de contacte de Joventut i de l’Ateneu.