El regidor de Govern Obert, Santi Gámez, va recollir el guardó el passat dimecres en un acte al teatre Kursaal de Manresa. El consorci cambrilenc segueix entre els Top 10 dels municipis entre 20.000 i 50.000 habitants.

  • Categoritzat com: Comunicació Govern Obert

L’Ajuntament de Cambrils ha estat premiat en la VIII edició de Reconeixements d’Administració Oberta del Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) pel seu grau de maduresa en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna durant el 2022.

El regidor de Govern Obert, Santi Gámez, va recollir el guardó el passat dimecres, 29 de març, en l’acte de lliurament que es va portar a terme a l’emblemàtic teatre Kursaal de Manresa. Com en les edicions anteriors, Cambrils tornar a estar entre els Top 10 de la categoria dels municipis entre 20.000 i 50.000 habitants.

Aquests reconeixements, que atorga anualment el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que elabora l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals.

Amb aquesta iniciativa es persegueix promoure la creació de valor amb la reutilització de la informació pública, facilitar l’ordenació interna dels sistemes d’informació dins l’Administració i fomentar la interoperabilitat entre serveis del sector públic.