La celebració organitzada conjuntament la Delegació del Govern i l’Ajuntament de Cambrils se celebrarà al Parc del Pescador

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Cultura i Festes Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes Cultura

El conseller de Justícia, Carles Mundó, serà el conferenciant de l’acte central de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Camp de Tarragona, que han organitzat conjuntament la Delegació del Govern i l'Ajuntament de Cambrils. La celebració es portarà a terme dissabte, dia 9 de setembre, a les 12 hores, al Parc del Pescador de Cambrils. Es tracta d'un acte obert a tota la ciutadania.

L'acte, presentat per la periodista de Canal Reus, Sílvia Sagalà, s'iniciarà amb la benvinguda de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i, tot seguit, el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, farà un parlament institucional. A continuació, el conseller de Justícia, Carles Mundó, serà l'encarregat de pronunciar la glosa. En acabar, la Coral Verge del Camí de Cambrils realitzarà un petit concert que finalitzarà amb la interpretació del Cant dels Segadors.

La celebració a Cambrils de l'acte central de la Diada al Camp de Tarragona respon a la voluntat del Govern de la Generalitat de descentralitzar la commemoració d'una data tan assenyalada i amb tanta significació per als catalans. Des de l'any 2004, la Delegació del Govern a Tarragona ha celebrat l'Onze de Setembre  amb diferents actes al territori. Enguany ho fa per segona vegada a Cambrils.