L’exposició es podrà visitar fins el 5 de maig de 2016

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Les integrants del taller de pintura a l’oli del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny van inaugurar ahir a la tarda una exposició a la Sala Àmbits resultat del seu aprenentatge. El grup, anomenat Art-21, està dirigit per la pintora reusenca Marta Argentina i anualment organitza exposicions dels seus quadres al Centre Cultural.

En aquesta exposició, les pintores del grup ens conviden a contemplar dos teles de petit format, en les quals cada pintora ens presenta dos visions d’un mateix tema, cosa que dóna a tot el conjunt un joc cromàtic molt interessant.

Es tracta d’una exposició de 30 obres que recull la variació d’estils de les 15 artistes que hi participen.

L’exposició es podrà visitar fins el 5 de maig de 2016.

Un col·lectiu molt actiu

El Col·lectiu de Dones de Vilafortuny de Cambrils es creà el 1992 com una associació sociocultural, que té com a finalitat organitzar activitats informatives, culturals, recreatives, físiques i esportives i obtenir de les dones un paper actiu i participatiu en la societat.

D’altres activitats que es realitzen al Col·lectiu són: el taller de manualitats i costura,  les classes de patchwork, les classes de gimnàstica mètode Pilates, les sortides culturals, col·laboracions en accions solidàries.