El club Llegir el Teatre de la Biblioteca organitza una trobada per anar a veure Don Joan al Teatre Nacional

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca Cultura

El mes d’abril arriba carregat d’activitats organitzades per la Biblioteca Municipal de Cambrils. Entre elles, destaca una trobada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per part del Club de lectura Llegir el teatre per veure l’obra ‘Don Joan’, de Molière. L’activitat tindrà lloc el dissabte 17 d’abril, a les 17 hores, i és projecte i fruit de la col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Una altra de les activitats que se celebraran aquest mes són les sessions de ‘Qui vol un conte?’ en aquest cas per commemorar l’aniversari del naixement de Han Christian Andersen. La sessió tindrà lloc el dimecres 6 d’abril, a les 18 hores, a la Biblioteca Municipal, amb Rosana Andreu, i va encaminada a nens i nenes a partir de 5 anys. Es tracta d’una sessió especial en adhesió al Dia Internacional del llibre infantil i juvenil que promou el CLIJCAT i l’OEPLI. L’activitat esta programada dins ‘Dies de llibres 2016’.

El dimecres 13 d’abril s’impulsarà una nova sessió per aprendre el funcionament i els aspectes principals d’eBiblio amb un nou capítol dels Tastets TIC. La sessió s’iniciarà a les 18 hores i servirà per explicar per primer cop el funcionament d’aquest servei, on es veurà com accedir per primer cop a la plataforma, amb quins dispositius es pot fer ús del servei, així com els aspectes principals pel que fa al préstec, devolució i reserves de llibres.

I dimecres 20 d’abril, a les 18 hores, s’explicaran els àlbums il·lustrats als més petits des d’una perspectiva visual en una nova sessió de ‘Entre lletres i imatges’. Es tracta de la lectura de contes que parlen de llibres i biblioteques per a nens a partir de 4 anys acompanyats d’un adult. La sessió anirà dirigida per Rosa Ma Fusté.

Activitats per a inscrits

Club de lectura fàcil (grup 1)

Trobada setmanal del club de lectura fàcil per parlar sobre la lectura escollida.

Dilluns 4, 11, 18 i 25 d’abril a les 17 h, a la Biblioteca Municipal, sessió dedicada a llegir i a comentar ‘Un rellotge amb dues inicials’ de Sílvia Llorente Briones amb la coordinació de Pilar Febas. Per a inscrits al club.

Llegim plegats

Activitat de lectura compartida que acompanya els infants en l’inici de l’aprenentatge de la lecto-escriptura i la posterior consolidació.

Dimarts 5, 12, 19 i 26 d’abril a les 17.30 h, a la Biblioteca Municipal, taller en el qual els infants de P5 llegeixen plegats amb l’ajuda de Rosana Andreu i treballen la comprensió lectora. Sessió de 30 minuts. Per assistir-hi caldrà inscriure's prèviament.

Llegir el Teatre, Club de lectura

Trobada per comentar Don Joan, de Molière al club de lectura.

Dimecres 13 d’abril a les 19 h, a la Biblioteca Municipal, sessió dedicada a comentar l’obra de teatre Don Joan, de Molière, amb la coordinació de Rosa Ma Fusté. Activitat per a adults amb inscripció prèvia. Projecte fruit de la col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La pell de la frontera

Trobada del club de lectura adult per comentar la novel·la de Francesc Serés.

Dilluns 25 d’abril a les 19 h, a la Biblioteca Municipal, sessió del club de lectura adult per a comentar la novel·la ‘La pell de la frontera’, de Francesc Serés, amb la participació de Rosa Ma Vilella. Activitat per a inscrits al club.

Club de lectura juvenil

Trobada mensual del club de lectura juvenil per comentar la lectura escollida.

Dimarts 26 d’abril a les 18 h, a la Biblioteca Municipal, trobada per comentar la novel·la juvenil ‘Serena’, de Dolors Garcia i Cornellà, amb la coordinació d’Eva Ferré. Activitat per a inscrits.

Club de lectura infantil

Trobada mensual del club de lectura infantil per comentar la lectura escollida.

Divendres 29 d’abril a les 18 h, a la Biblioteca Municipal, trobada per a comentar el llibre ‘El meu germà és un mentider de campionat’