El Club Bàsquet Cambrils celebra diumenge el seu 30è aniversari amb una matinal de bàsquet (de 9:30 a 13.30 hores) i un dinar popular al Palau Municipal d'Esports.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Palau Municipal d'Esports acollirà una matinal de bàsquet i un dinar popular de més de 200 persones

El Club Bàsquet Cambrils celebra diumenge el seu 30è aniversari amb una matinal de bàsquet (de 9:30 a 13.30 hores) i un dinar popular al Palau Municipal d'Esports. Es preveu que més de 200 comensals participin al dinar, entre membres fundadors, components de juntes directives anteriors, jugadors i entrenadors en actiu i altres persones que han passat pel club. Podeu trobar més informació sobre les inscripcions al matinal i les reserves pel dinar clicant aquí.

El programa d'actes de l'aniversari continuarà el 7 de juliol amb un 3x3 a les cistelles que hi ha davant del Parc del Pescador (de 10 a 14 hores) dirigit a categories Infantil (de 12 a 14 anys) i Mini (de 8 a 11 anys). El Club també ha organitzat un torneig de bàsquet el 22 de setembre amb la participació d'altres clubs convidats. Finalment, el programa d’actes de l’aniversari preveu una sortida a un partit de la Lliga ACB a finals d'any.

Més informació: www.cbcambrils.org