La companyia La Pera llimonera obrirà la nova temporada el proper diumenge 24 de setembre al Casal Parroquial

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El cicle familiar “Diumenges al teatre” estrena una nova temporada amb tres espectacles per a tots els públics. La primera obra programada és Plors de Cocodril de la companyia La Pera Llimonera, que diumenge 24 de setembre portarà les aventures d’un electricista que ha d’adormir els nadons d’una escola bressol. El cicle continuarà el 22 d’octubre amb els superpoders de la Superbleda  i el 19 de novembre amb una proposta de la companyia de teatre còmic Jomeloguisjomelo.com que convertirà el públic en el protagonista de l’espectacle.

El cicle “Diumenges al Teatre” organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils que un diumenge al més apropa el públic familiar a les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment.  Es tracta d’una activitat consolidada des de fa 15 anys i adreçada principalment als menuts de la casa, però de la que realment en gaudeixen tant grans com petits.

Tots els espectacles tindran lloc al Casal Parroquial,  espai cedit pel grup de Teatre la Teca. El preu de l’entrada serà de 4 €.


DIUMENGES AL TEATRE 2017 (SEGONA TEMPORADA)

A les 18 h al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils

 

24/09/2017

La Pera Llimonera presenta

PLORS DE COCODRIL

PLORS DE COCODRIL és l’aventura d’un electricista que, per error, entra a l’estança dels nadons d’una “Escola Bressol” i és veu en l’obligació d’adormir-los de nou. Aconseguirà que tornin a adormir-se? Explicarà històries de cocodrils que bavegen i de germans més grans. Tornarà a jugar i retrobarà el nen que porta dins i que li permetrà sentir-se proper a aquells de qui es creia tan distants. Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.

 

22/10/2017

Cia. La Bleda presenta

SUPERBLEDA

És un avió? És un ocell? No, és la Superbleda. Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però, quan els necessites, apareixen. La Superbleda té la força d’una formiga, perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no hi és, i pot salvar a qui convingui només dient “un-dos-tres-salvats”. Però quan sorgeixi un problema “real”, una necessitat “real”, ella tindrà el superpoder més real de tots: la imaginació.

 

19/11/2017

Cia. Jomeloguisjomelo.com presenta

QUIN DESASTRE D’ESPECTACLE!

La Real Companyia de Teatre de Can Tapreta Costa Roja ho té tot a punt per començar la funció. Els decorats estan al seu lloc, el vestuari penjat al seu penjador, la il·luminació ben enfocada i el so provat.... Tot ben a punt per començar... tot, tot? En Pepito, el regidor de la companyia rep una trucada molt inesperada que farà que l’espectacle que s’havia de representar pateixi un gir molt important. Tot, això, és clar, amb l’ajuda de la Senyoreta Josefina que és la sastre de la companyia. Quines sorpreses ens tindrà preparades aquesta trucada inesperada? Un espectacle on el públic acabarà sent el principal protagonista de l’espectacle.