El dia 25 de setembre Albert Piq Illusionist farà viatjar el públic pel seu univers de colors i llum ultraviolada. “L’aneguet lleig” de T-Gràcia i “Jo vaig amb mi” de Vania Produccions completen la programació familiar de tardor. Els espectacles s’oferiran al Teatre del Casal Parroquial i les entrades es podran comprar de forma anticipada al web www.entradium.com.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El cicle familiar Diumenges al Teatre obrirà la temporada de tardor el 24 de setembre amb l’espectacle de màgia “Glow” d’Albert Piq Illusionist, que sorprendrà el públic amb el seu univers ple de llum, colors i objectes brillants.

El cicle continuarà el diumenge 16 d’octubre amb la companyia T-Gràcia, que presentarà l’obra “L’aneguet lleig”. El protagonista de conte és un aneguet que és rebutjat per la seva família adoptiva i viu infinitat d’aventures per països com França, Grècia, Rússia i Xina.

La programació acabarà el 13 de novembre amb “Jo vaig amb mi” de Vania Produccions, que explica la història d’una nena molt especial que es pregunta si val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres.

El cicle està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de La Teca Teatre. Les entrades es podran comprar a partir del 3 de setembre al web www.entradium.com. Tots els espectacles s’oferiran a les 17:30 h al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n) i el preu de l’entrada serà de 4 euros.

D’altra banda, dins de la programació de la Biennal d’Art Gastronòmic, també s’han programat dues sessions de l’espectacle familiar “Horta” de la companyia L’Horta Teatre el dia 17 de setembre a les 17:30h i a les 19h a la Vil·la romana de la Llosa. El preu de l’entrada és de 4 euros i també es pot comprar a  www.entradium.com.

“Diumenges al Teatre” va néixer fa 21 anys per tal d’apropar la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment a petits i grans. El programa, dividit en tres temporades, inclou una oferta molt variada dins de les arts escèniques.

PROGRAMACIÓ DIUMENGES AL TEATRE  TARDOR 2022

Totes les funcions són a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils). Venda d’entrades: www.entradium.com. El preu de l’entrada serà de 4 euros.

25/09/2022

Albert Piq Illusionist presenta

GLOW

Hi ha un llum molt màgica que gairebé no es veu i que ens descobrirà un increïble espectacle d’il·lusionisme ple de colors i d’objectes brillants.

16/10/2022

Cia T-Gràcia presenta

L’ANEGUET LLEIG

Un aneguet és rebutjat per la seva família adoptiva: és lleig. L’aneguet viurà infinitat d’aventures per molts llocs del món, França, Grècia, Rússia i Xina, mentre busca a la seva família.

13/11/2022

Vania Produccions presenta

JO VAIG AMB MI

A la Sol li agrada el Martín, però aquest mai s’ha fixat en ella atès que és una nena molt especial i única: duu cuetes, ulleres, duu ales i té ocells al cap. I la Sol us pregunta, val la pena canviar la nostra manera de ser per agradar als altres?