Els cantautors Joan Isaac i Judit Neddermann actuaran en aquesta nova temporada del cicle cambrilenc. La programació també inclou les cloendes del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí i de la 10a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La nova temporada de concerts de la Cripta de l’Ermita de Cambrils arriba amb novetats. Per primera vegada, el cicle de tardor incorpora dos concerts d’Accents, el festival de pop, rock i folk amb tot els accents del Països Catalans, impulsat per Empenta Cultural, que enguany s’ha ampliat a diferents localitats amb el suport dels respectius Ajuntaments.

La programació també inclou la cloenda del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí i acull novament la darrera actuació de la Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils. El cicle està format per un total de 9 concerts que es portaran a terme entre 23 de setembre i el 27 de gener. Les entrades costen entre 5 i 10 euros i es podran comprar a la taquilla de la Cripta una hora abans de l’actuació.

El cicle de tardor engegarà el 23 de setembre amb el concert de castanyoles Castanets BCN de la mà de l’artista  Maria del Mar Bezana. El projecte està composat per obres clàssiques i grans temes del cinema.

Pel mes d’octubre s’han programat dues actuacions. El dissabte 6 d’octubre, hi haurà el recital “Desig, música i poesia”, dins de l’acte d’inici de curs  de l’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils, que enguany celebra el desè aniversari. El 7 d’octubre el cantautor Joan Isaac oferirà la primera actuació del Festival Accents a Cambrils interpretant un recull d’obres escrites els darrers  4 anys.

La primera actuació del novembre serà la colenda de la 10a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, organitzada per Cambrils la Mar de Jazz. El protagonista serà el pianista Joan Claver, un músic que fa uns anys resideix a Cambrils i que actuarà liderant un trio, Triangle,  format pel bateria Xavi Reija i el contrabaixista Artemi Agràs.

La programació continuarà el dia 11 de novembre amb Judit Neddermann, que presentarà el seu treball Nua, fusió de pop, folk i world music en el marc del festival Accents. Neddermann actuarà en format duet acompanyada del guitarrista Pau Figueres.

El dia 25 de novembre, la Coral Verge del Camí presenta la cambrilenca Àngela Guillén, violoncel , acompanyada al piano per Marc Torres. Interpretaran obres de Bach, Brahms i Manuel de Falla.

El diumenge 2 de desembre el trio Eclipsi total presentarà La ceguesa de Händel, un recorregut per la música barroca amb el tenor Roger Padullés i el pianista Dani Espasa, amb la veu de la narradora Clara Altarriba.

El diumenge 16 de desembre la Cripta acollirà el concert de cloenda del 50è Aniversari Coral Verge del Camí. Des de fa 50 anys, la Coral Verge del Camí ofereix un concert per les festes nadalenques, però enguany serà més especial perquè clourà els actes de celebració del seu aniversari.

Per finalitzar el cicle, el diumenge 27 de gener tindrà lloc l’espectacle-concert Trastocats per l’òpera, amb dotze àries amb dotze grans històries com Le Nozze di Figaro, La Bohème o Madama Butterfly, entre altres.