La nova temporada s’obrirà diumenge 28 de març amb un concert de piano a quatre mans del duo Sánchez & Fortuny. Com a novetat, les entrades es podran comprar de forma anticipada a través de la plataforma https://entradium.com.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i l’Associació Coral Verge del Camí han presentat el programa de concerts del Cicle de Primavera de Concerts a la Cripta. La nova temporada, formada per un total de 8 espectacles, s’obrirà diumenge 28 de març amb un concert de piano a quatre mans del duo Sánchez & Fortuny.

El cartell musical també inclou el 13è Festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, ja que l’associació Cambrils La Mar de Jazz ha variat la seva programació i ha optat per programar el festival dins del cicle de primavera enlloc de la tardor, com era habitual.

Tots els concerts tindran lloc a la Cripta de l’Ermita a les 19:30 hores, però donada la situació sanitària provocada per Covid-19, la sala continuar sotmesa a totes les mesures de seguretat marcades, incloent la reducció de l’aforament al 50%. Com a novetat, les entrades es podran comprar de forma anticipada a través de la plataforma https://entradium.com.

La programació

El primer concert serà el diumenge 28 de març a  les 19:30 hores a càrrec de Sánchez & Fortuny Piano Duo, que oferirà un concert a quatre mans amb obres de Mozart, Beethoven, Schubert i Marx Reger.  La formació està integrada per la pianista cambrilenca Júlia Fortuny, i el barceloní Bernat Sánchez, formats al Consevatori Superior del Liceu sota el mestratge d’Emili Brugalla i Enrique Bagaria.

El 13è Festival Internacional de Jazz i Blues arriba amb el segon i tercer concert del cicle. El diumenge 18 d’abril, a les 19.30 hores, pujarà a l’escenari l’espectacle d’Elisabet Raspall Trio, format per la pianista  Elisabet Raspall, el contrabaixista Tom Warburton i el percussionista JarrodCagwin.

El diumenge 2 de maig, a les 19.30 hores, i també dins del 13è Festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, el públic podrà gaudir del concert del pianista Carles Viarnès, amb una col·lecció de peces íntimes i evocadores que ens transportarà a altres dimensions.

El diumenge  16 de maig a les 19.30 hores la formació cambrilenca Oncle’s Band oferirà “Lletra i música....a la Cripta”, un espectacle de connexions de llibres a la banda sonora de les nostres vides organitzat per la Teca Teatre.

La Coral Verge del Camí ha programat per dissabte 22 de maig a les 19:30 hores el concert de la Coral Shalom. Aquesta prestigiosa entitat lleidatana fundada el 1973 interpretarà música coral contemporània combinada amb grans èxits dels Beatles sota la direcció de Robert Faltus.

El diumenge 6 de juny a les 19.30 hores la Cripta acollirà la formació Northern Cellos, integrada per Anna Caner, Maria de Palol i Edgar Casellas (violoncels) i Joel Riu (percussió). La jove formació presentarà “Violoncels de Pel·lícula”, un espectacle pensat per tots els públics, amb cellos acústics i percussió que interpreten temes i Medleys d’algunes de les millors bandes sonores del cinema i de les sèries.

El cicle de la Cripta continuarà el diumenge 20 de juny, a les 19.30 hores, amb la 12a edició del concert de Joves Intèrprets a la Cripta, a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, que actuaran com a solistes o grups de cambra en un concert gratuït. Es tracta de joves estudiants avançats  del centre a qui s’ofereix l’oportunitat de tocar a la Cripta com a cloenda del curs.

La temporada finalitzarà el diumenge diumenge 4 de juliol amb l’espectacle “El nostre confinament” de la Coral Verge del Camí, que compartirà amb el públic tota la música acumulada en el seu interior durant el confinament.

Per a més informació  podeu trucar al Departament de Cultura al 977 36 84 84  o consultar el web www.cambrils.cat. També podeu seguir les activitats culturals a https://www.facebook.com/cambrilscultura i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Cambrils.