Prop de 180 alumnes i mestres de les escoles Marinada i Joan Ardèvol han vist el documental “Nómadas del viento” sobre la migració dels ocells. El programa està organitzat pel Departament de Medi Ambient i la Patrulla Verda amb la col·laboració de l’associació ACTE.

  • Categoritzat com: Comunicació Sostenibilitat

Prop de 180 alumnes i mestres de 5è i 6è de primària les escoles Marinada i Joan Ardèvol de Cambrils han anat aquest matí al Cinema Rambla de l’Art a veure el documental “Nómadas del viento”, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

La projecció forma part del Cicle de cinema de natura i medi ambient organitzat pel Departament de Medi Ambient i la Unitat de Patrulla Verda de la Policia Local, amb la col·laboració de l’Associació cultural cinematogràfica del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre (ACTE). El programa es va iniciar el març i la d’avui és la tercera sessió.

El film “Nómadas del viento”, nominat als premis Òscar i als Goya en la categoria de millor documental, reprodueix imatges espectaculars sobre la migració dels ocells. És un viatge realitzat durant quatre anys que recorre més de 40 països, seguint travessies de milers de quilòmetres de diverses espècies d’aus, les rutes sobre oceans, deserts i muntanyes, el seu comportament i els perills als que s’enfronten. El documental està dirigit per  Jacques Perrin, Michel Debats i Jacques Cluzaud i musicat per Bruno Coulais.