El 26 de gener la companyia El Cau de l’Unicorn presentarà un musical de titelles gegants i actors sobre les peripècies d’una nena i el seu avi. La programació familiar del primer quadrimestre es completa amb la Companyia Bianchis, Txema Màgic i Tutatis-Transeduca.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La companyia El Cau de l’Unicorn obrirà el cicle familiar “Diumenges al Teatre” de Cambrils el proper 26 de gener (17:30 hores) amb l’obra “Eureka” per promoure l’ecologia i la millora del medi ambient, coincidint amb el dies mundials de l’Educació Ambiental i per la reducció de les emissions de CO2, que se celebren dos dies després. Es tracta d’un espectacle musical de titelles gegants i actors amb llum negra sobre les peripècies d’una nena i el seu avi que convida al públic a relacionar-se amb l’entorn de manera més ecològica.

La cartellera de la nova temporada, de gener a abril, es completa amb tres espectacles més, que inclouen una oferta variada dins les arts escèniques, amb màgia, titelles, música, aventures i humor.

El 16 de febrer la Companyia Les Bianchis presentarà “Les Clinck”, que parteix de les preguntes sense resposta que els infants fan als pares, mares, mestres o entre ells. El 22 de març el jove Txema Màgic oferirà un espectacle que barreja mim, clown i, per descomptat, màgia. Finalment, el  26 d’abril Tutatis-Transeduca clourà el cicle amb un espectacle de titelles, música i colors per viatjar pel món de les emocions.

“Diumenges al Teatre” està organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport de la Teca Teatre. El cicle és una activitat consolidada des de fa 19 anys adreçada principalment als menuts de la casa però que gaudeixen tant grans com petits.

D’aquesta manera, la regidoria de cultura continua apostant per una programació que un diumenge al mes apropa a les famílies les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment i els permet compartir uns moments màgics.

Tots els espectacles tindran lloc al Casal Parroquial, cedit pel grup de Teatre la Teca. El preu de l’entrada serà de 4 euros.

PROGRAMA

A les 17,30 h al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils

26/01/2020 (17:30 hores)
El cau de l’Unicorn presenta
EUREKA!!!
Seguiu les peripècies d’una nena i el seu avi, un científic amb vocació de mag. Histories del passat, d’un present ecològic  i futur millor . Una història divertida amanida amb cançons originals i olor ambientals

16/02/2020 (17:30 hores)
Companyia Les Bianchis presenta
LES CLINCK
Per què els cereals no s’enfonsen? Per què les zebres tenen ratlles?
Les CLINCK són les encarregades de trobar resposta a totes aquestes preguntes...però hi ha resposta per a totes les preguntes?

22/03/2020 (17:30 hores)
Txema Màgic presenta
TXEMA, THE POSTMAN
Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Però ara  té un paquet que no sap per a qui és. Què hauria de fer?
No podia sospitar que li podria passar amb aquest paquet sense propietari.

26/04/2020 (17:30 hores)
Tutatis-Transeduca presenta
El MONSTRE DE COLORS
El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por...El verd...Quin embolic! Cada color representa una emoció.
Adaptació teatral de “El Monstre de Colors” d’Anna Llenas. Un viatge al món de les emocions.