La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils continua apostant per aquest programa, que un diumenge al mes apropa les arts escèniques al públic familiar

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El cicle de teatre familiar “Diumenges al Teatre” estrena la temporada de tardor amb l’espectacle “AKÄSHIA, el viatge de la llum” de la companyia El Cau de l’Unicorn. Com sempre, un diumenge al mes la nova programació aproparà al públic familiar a les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment. D’aquesta manera, el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils continua apostant per una activitat consolidada des de fa 14 anys i adreçada principalment als menuts de la casa, però de la que realment en gaudeixen tant grans com petits.

La nova temporada, de setembre a novembre, la programació inclou 3 espectacles amb una oferta variada dins de les arts escèniques, amb una bona dosis aventures, màgia, fantasia, música i bon humor.

Tots els espectacles tindran lloc al Casal Parroquial,  espai cedit pel grup de Teatre la Teca.

El preu de l’entrada serà de 4 €.

 

Diumenges al Teatre (2a temporada)

A les 18 h al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils

 

25/09/2016

Cia. El Cau de l’Unicorn presenta

AKÄSHIA, el viatge de la llum

Sinopsi: l’Alba és una nena a qui la llum i la màgia acompanyen des de que va néixer, la seva curiositat  la porten fins les portes del mon perdut d’Akäshia on hi ha la biblioteca més gran de l’univers i tots els éssers per inventar, Akäshia és un lloc real o pertany al país dels somnis? ....vine i ho descobriràs.

16/10/2016

Cia. Les Bianchis presenta

LES SUPERTIETES

Sinopsi:  La Queralt ha de ser tieta i no sap si ho sabrà fer. Per això, demana ajuda a les seves amigues. La Queralt descobrirà amb els contes, la màgia i les seves amigues com ser una SUPERTIETA. Voleu veure si se’n surt?

Les Supertietes amb contes d’Empar Moliner i cançons d’Arnau Vallvé.

 

20/11/2016

Cia. Jordi del Rio presenta

MENUDA COMÈDIA

Sinopsi: Aquesta és la història d’una ciutat i d’un teatre, LA COMÈDIA!

Un bon dia, l’ajuntament va decidir enderrocar La Comèdia per fer-hi un gran centre comercial. L’alcalde encarrega a l’Encarnita i en Minguet buidar La Comèdia abans de ser enderrocat. Però ells, quan entren a l’escenari, descobreixen la màgia del teatre i creen un inesperat món imaginari ple de joc, fantasia i molt d’humor.