L'objectiu de la iniciativa és introduir les persones interessades en aquest esport, millorar la tècnica i mantenir-se en forma durant tot l’any

  • Categoritzat com: Esport
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Centre Excursionista de Cambrils vol promocionar la pràctica de la Marxa Nòrdica i per això ha organitzat un curs d’iniciació aquest octubre i sortides setmanals de novembre a juny, amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils.

Per una banda, el curs d’iniciació amb bastons es portarà a terme el proper divendres 27 d’octubre de 17  a 20 hores al Parc del Pinaret de Cambrils. Per l’altra, les sortides es programaran en horaris a convenir amb les persones inscrites en funció de les disponibilitats (matí o tarda). Per començar, s’iniciaran el 3 de novembre i l’1 de desembre de les 11:30 fins les 13:30 hores. Aquestes excursions es realitzaran una vegada al mes amb la supervisió d’una monitora homologada i les altres amb responsables del Centre Excursionista.

El preu és de 100 euros per les persones sòcies del Centre Excursionista i de 120 euros per la resta, i inclou tant el curs com dues hores de pràctica a la setmana. Per aquestes sessions setmanals caldrà tenir llicència de la FEEC. El curs d’iniciació, en canvi, inclou l’assegurança. Les places són limitades per ordre d’arribada. Per a més informació sobre les inscripcions podeu clicar aquí.

L’objectiu del Centre Excursionista és permetre la continuïtat de la pràctica  a les persones interessades, tant per conèixer a fons i millorar la tècnica apresa com per  mantenir-se en forma. Cal destacar que la marxa nòrdica és una modalitat esportiva molt beneficiosa per la salut, en la qual s’exercita quasi totalitat dels músculs del nostre cos.