Són aquesta setmana i es prioritzen els de nivell inicial i bàsic. També s’organitza el taller Parlar en públic.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre les inscripcions per als cursos de català del tercer trimestre a tot Catalunya mitjançant els seus 22 centres, amb una oferta centrada prioritàriament en els nivells inicials i bàsics, que són els que s’adrecen a oferir a la població immigrada la capacitació per entendre i poder usar el català. Amb aquesta oferta, el Consorci referma l’aposta per la llengua com a eina de cohesió social.

L’oferta també inclou la resta de nivells, des del nivell elemental al de Suficiència 3, en modalitat presencial i en línia. La majoria d’aquests són la continuïtat de mòduls iniciats en la convocatòria anterior del mes de gener, però si hi ha places disponibles permeten la incorporació de nous aprenents.

El Servei Local de Català de Cambrils del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) matricularà per al curs Bàsic 1 el dia 26 de març, de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h, i els dies 27 de març, de 16.30 a 20 h; 28 de març, de 9.30 a 13.30 h i de 16.30 a 18.30 h, i 29 de març, de 9.30 a 13.30 h, els ha reservat per a les inscripcions a la resta de cursos presencials o en línia amb la plataforma Parla.cat en què encara quedin places.

Incentius per continuar l’aprenentatge

Per incentivar la continuïtat de l’aprenentatge i l’obtenció d’un nivell de coneixements, el Consorci ofereix el curs 2018-2019 la matrícula gratuïta del nivell bàsic 3 als alumnes que han fet el bàsic 1 i el bàsic 2 durant els 11 mesos anteriors. Així doncs, aquest trimestre serà el primer cop que es podrà aplicar aquesta gratuïtat.