El curs se celebrarà del 4 d’abril a l’11 de maig de 2016, els dilluns, dimecres i divendres de 17:30 a 20:30 hores

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Adquirir els coneixements i les tècniques necessàries per desenvolupar la tasca d’auxiliar en una llar d’infants, conèixer les etapes de desenvolupament físic, cognitiu, social i emocional de l’infant de 0 a 3 anys i afavorir la seva progressiva autonomia en relació amb les diferents etapes evolutives són alguns dels objectius que es pretenen assolir amb aquest curs que combina teoria i pràctica a l’aula.

El curs es divideix en diversos mòduls que tracten aspectes diversos que van des de les diferents pedagogies aplicades per al desenvolupament psíquic, motriu, emocional i l’infant, passant per aspectes com la programació de les activitats, o aspectes bàsics com els primers auxilis o l’organització dels espais, entre altres. També es durà a terme una activitat simulada d’un dia a la llar d’infants.

El curs començarà el proper 4 d’abril i finalitzarà l’11 de maig de 2016 i se celebrarà al Centre de Formació l’Estudi, a l’avinguda Horta de Santa Maria número 14 de Cambrils. Les classes s’impartiran els dilluns, dimecres i divendres, de 17:30 a 20:30 hores. El preu general és de 175 euros, mentre que baixa a158 per a pensionistes i a 88 euros per als aturats.

Informació i matrícula

A l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la plaça de l’Ajuntament número 4 de Cambrils o bé trucant al 977 794 579 o www.cambrils.cat/inscripcions