El curs s’iniciarà el 25 de gener i finalitzarà el 24 de febrer

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Assolir les fites que ens proposem i desenvolupar i potenciar habilitats específiques per a esdevenir eficients i aconseguir l’èxit en les relacions amb els altres i amb nosaltres mateixos és l’objectiu que es planteja el curs de coaching inclòs dins el programa de formació professionalitzadora municipal.

Aquest curs, que s’iniciarà el proper 25 de gener i s’allargarà fins el 24 de febrer, tindrà lloc els dilluns i dimecres de 19 a 21 hores al Centre de Formació l’Estudi, a l’avinguda Horta de Santa Maria número 14 de Cambrils.

Entre altres temàtiques, el curs farà una introducció al coaching, detallarà els tipus que existeixen i tocarà altres temes com la gestió del temps o la manera d’abordar els problemes. Així doncs, cada un dels mòduls del curs tindrà un breu contingut teòric, a més d’un contingut pràctic consistent en ‘Coneixement d’un mateix’ on es faran activitats individuals in dinàmiques grupals, i ‘Millora d’actituds i d’aptituds’ en què es faran reflexions personals partint de lectures diverses i projeccions d’àudio i curtmetratges.

El curs té un cost de 70 euros, mentre que baixa a 35 per a les persones aturades i a 63 per als pensionistes.

Informació i inscripcions

Les persones interessades en assistir-hi poden formalitzar la seva matrícula a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la plaça de l’Ajuntament de Cambrils, o a través del telèfon 977 794 579. La inscripció també es pot fer on-line a través de la següent direcció: www.cambrils.cat/inscripcions

Les classes se celebraran al Centre de Formació l’Estudi, a l’avinguda Horta de Santa Maria 14 de Cambrils.