Les persones interessades poden fer la sol·licitud de plaça del 18 al 26 de juny de forma presencial al Centre de Formació L’Estudi-Ateneu Juvenil. S’ofereixen un total de 200 places de diferents ensenyaments que s’iniciaran a finals del mes de setembre. A banda, durant el mes de setembre es realitzarà la preinscripció dels cursos de llengües i d’informàtica.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El Centre Municipal de Formació d’Adults Rosa dels Vents de Cambrils obrirà dilluns, 18 de juny, el període de preinscripció per al curs 2018-2019 del Cicle de Formació Instrumental, el Graduat d’educació secundària per a adults, el curs de preparació a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior i el curs de preparació a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys. Aquests ensenyaments s’iniciaran tots a final del mes de setembre del 2018 i, en conjunt, suposen una oferta de prop de 200 places. A banda, durant el mes de setembre es realitzarà la preinscripció dels ensenyaments de llengües (castellà i anglès) i d’informàtica.

El Cicle de Formació Instrumental consta de 3 nivells i correspon a l’educació primària per a adults. El primer nivell és d’alfabetització. Aquest ensenyament es preveu realitzar en horari de tarda, de dilluns a dijous, i finalitzarà a finals del mes de juny del 2019.

El Graduat d’educació secundària per a adults consta de 2 nivells, i l’alumnat ha de complir 18 anys durant l’any en què s’inicia el curs, excepte en casos excepcionals que ho pot fer amb 16 anys.  Aquest ensenyament es realitzarà en horari de tarda-vespre, de dilluns a dijous, i finalitzarà a finals del mes de juny del 2019.

El curs de preparació a les proves d’accés als cicles formatius de grau superior finalitzarà el mes de maig de 2019, que és quan acostuma a tenir lloc la prova d’accés. El requisit és complir 19 anys l’any que es realitza la prova. Aquests curs tindrà dos torns: un de matí i un de tarda-vespre, de dilluns a dijous. La preinscripció s’haurà de realitzar en un dels dos torns.

El curs de preparació a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys tindrà lloc en horari de tarda-vespre, de dilluns a dijous, i la matrícula tindrà lloc per matèries de manera que, segons les necessitats de cada persona, podrà preparar-se totes les matèries o només aquelles que siguin més del seu interès. El curs finalitzarà a final del mes d’abril de 2019, que és quan acostuma a tenir lloc la prova d’accés.

La preinscripció d’aquests ensenyaments es podrà fer del 18 al 26 de juny de 2018, en horari de matí de 9:30 a 13:30 hores i de tarda de 16:30 a 18:30 hores, excepte els dies, 21 i 22 de juny, que només serà en horari de matí. La preinscripció s’ha de realitzar de forma presencial a les oficines de la secretaria del centre, al 3er pis de l’edifici Centre de Formació l’Estudi-Ateneu Juvenil, a l’avinguda Horta de Santa Maria, 14. La documentació que cal portar és la següent: document d’identitat o passaport i certificat o títol d’estudis realitzats anteriorment si és el cas.

La matrícula per aquells alumnes que hagin obtingut la plaça tindrà lloc entre el 3 i el 10 de setembre de 2018. Durant el mes de setembre també tindrà lloc la preinscripció i matrícula dels ensenyaments de llengües (castellà i anglès) i d’informàtica.

Per a més informació, es pot trucar al 977 36 13 50, o consultar a l’espai web del centre (http://www.cambrils.cat/escoladults) o adreçar-se a les seves oficines.