L’horari d’obertura serà de 8 a 15 hores i caldrà fer una petició prèviament per poder fer ús de les instal·lacions. A partir del 2 de juliol i fins el 6 d’agost es podrà visitar l’exposició de ceràmica «Keramos» de l’artista Laura Àlvarez Keller.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Centre Cultural Municipal de Cambrils reobre al públic avui a partir d’avui dilluns, 22 de juny, amb horari de 8 a 15 hores. Per fer ús de les instal·lacions s’haurà de fer una petició prèviament i seguir la normativa de seguretat i higiene de mantenir les distàncies, rentar-se les mans, portar mascareta i respectar l’aforament màxim que està marcat amb cartells a cadascun dels espais.

A l’equipament cultural, que des del 8 de juny ja està obert per treball intern, ja hi ha en funcionament les oficines del Museu d’Història. A més, també torna l’activitat a les sales d’exposicions. La primera exposició serà «Keramos» de Laura Àlvarez Keller, que es podrà visitar del 2 de juliol al 6 d’agost a la Sala Àmbits. Amb aquesta col·lecció de peces, l’artista mostra el resultat de treballar els quatre elements de la ceràmica: la terra barrejada amb aigua, l’acció de l’aire per assecar-la i el foc per coure-la.

Laura Alvarez Keller va néixer a Suïssa l'11 de juny de 1960. Ha realitzat nombroses exposicions, majoritàriament de quadres sobre tela amb coloresal, oli o acrílics, però també obra sobre paper com dibuixos i gravats, així com una selecció de petites escultures en terracota. La característica principal de l'obra d'aquesta artista és la seva ocupació de colors forts i vius, utilitzant pràcticament tota la gamma cromàtica.