L’edifici del carrer Sant Plàcid era un dels pocs equipaments municipals que encara no comptava amb aquest servei. El Departament de Cultura de l’Ajuntament ha assumit el cost de la instal·lació.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Centre Cultural Municipal de Cambrils ja compta amb servei de wifi gratuït perquè les persones usuàries es puguin connectar a internet lliurement des dels seus dispositius mòbils. El Departament de Cultura ha assumit el cost de la instal·lació del nou servei, en resposta a les reivindicacions dels mateixos usuaris del centre, ja que era dels pocs equipaments que encara no tenia wifi.

L’edifici municipal, situat al carrer Sant Plàcid, disposava del servei en algunes parts, però en d’altres espais no hi havia cobertura o era tan baixa que no permetia la connexió. Amb aquesta inversió, ara el Centre Cultural  compta amb cobertura wifi a totes les plantes de l’edifici.  Per fer servir el wifi del Centre Cultural només cal buscar la xarxa i connectar-se.

Els equipaments municipals que ja ofereixen el servei wifi són l’Ajuntament, la Biblioteca, les Basses i  Turisme. A més, el juny passat es va posar en marxa el servei “Cambrils Connecta” a la façana marítima, la vila romana de la Llosa, els parcs del Pinaret i del Pescador, la plaça de la Vila i al passeig Albert.  Aquesta xarxa permet als residents i visitants accedir al portal Cambrils.cat i a l’App de Cambrils per consultar tota la informació municipal i dels comerços adherits a la campanya. Els usuaris que volen accedir a Internet i navegar en altres llocs web, necessiten disposar d’uns tiquets que es poden aconseguir als comerços.