L’espai complementa l’oferta dels equipaments que durant l’estiu fan horari intensiu. Colzes pelats d’estiu obrirà de 8 a 15 als Centres Cívics Les Basses i Vilafortuny i a l’Ateneu i de 16 a 21 hores a la sala del carrer Sant Plàcid.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Joventut
  • Serveis associats: Cultura

L’espai complementa l’oferta dels equipaments que durant l’estiu fan horari intensiu

Colzes pelats d’estiu obrirà de 8 a 15 als Centres Cívics Les Basses i Vilafortuny i a l’Ateneu i de 16 a 21 hores a la sala del carrer Sant Plàcid

El Centre Cultural de Cambrils ha habilitat un espai com a aula d’estudi polivalent. La sala, que forma part del projecte Colzes Pelats d’estiu, estarà oberta fins el 14 d’agost en horari de 16 i 21 hores. D’aquesta manera es dóna la possibilitat d’estudiar, reunir-se o fer treballs a les persones interessades durant l’estiu que no ho poden fer a la resta d’equipaments perquè fan horari intensiu.

Sales per estudiar i treballar en grup

El desembre del 2011 la Regidoria de Relacions Cíviques i Joventut va posar en marxa el projecte Colzes Pelats. Es tracta d’unes aules equipades amb wifi i ordinadors per estudiar i treballar en grup al Centre Cívic les Basses, el Centre Cívic Vilafortuny i l’Ateneu Juvenil.

L’èxit de la iniciativa i les peticions dels mateixos usuaris va portar a l’Ajuntament a ampliar el servei amb l’obertura de l’aula d’informàtica durant els matins perquè els joves puguin realitzar treballs de recerca. A més, en la línia d’adaptar-se a les necessitats dels estudiants, el mes de juny l’Ateneu va obrir el cap de setmana del 8 i 9 de juny, coincidint amb l’època d’exàmens.

Horaris d’estiu

Fins el 14 d’agost, els interessats poden fer servir les sales de l’Ateneu i els dos Centres Cívics als matí i la del Centre Cultural a la tarda. Del 14 al 30 d’agost tanca el Centre Cultural i per tant només quedaran obertes les sales de l’Ateneu i els Centres Cívics als matins. A partir del 2 de setembre els Centres Cívics ja obriran tot el dia i l’Ateneu posarà a disposició les sales en horari de matí. I a partir del 16 de setembre es restablirà l’horari habitual de l’hivern; és a dir, de 8 a 21.30 hores a l’Ateneu i als dos Centres Cívics.