Avui Safont inaugura “Color, formes y textura” i demà Queralt Osorio presenta “Substància, allò que perdura per sempre en un ésser”

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Centre Cultural està a punt d’inaugurar dues noves exposicions de pintura. La primera inauguració serà avui, 8 de març, a les 20 hores a l’Espai El Pati, que acollirà la selecció de pintures “Color, formas y textura” de Safont. L’objectiu de l’artista és generar moviment en cada obra mitjançant la combinació d’aquests tres conceptes, sense títols, buscant la complicitat de la imaginació de qui observa la pintura.

La segona serà demà divendres a la Sala Àmbits. Queralt Osorio presentarà la seva obra en gran format “Substància, allò que perdura per sempre en un ésser”. En aquesta exposició, l’artista ha buscat la substància, l’ànima, de les persones per transmetre emocions. “Aquella mirada o manera de moure's, com desprèn la seva essència”, explica Osorio.  “El nu i  la sexualitat són expressions artístiques que sempre floreixen en el meu conscient artístic, són la meva substància, dels inicis fins ara a estat sempre en el meu interior”, afirma.

Les exposicions es poden visitar de dilluns a divendres de 15 a 22 hores fins el 12 i el 13 d’abril respectivament.