La mostra organitzada per la Unió de Botiguers i Cambrils Obert està formada per 20 diorames de plastilina que recorren la història

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Promoció Econòmica

L’exposició Plastihistòria de la Humanitat arriba al Centre Cultural de Cambrils de la mà de la Unió de Botiguers i Cambrils Obert, en el marc del programa d’activitats de dinamització de la campanya de Nadal. Cambrils és la primera ciutat de Catalunya que exposa aquesta mostra que explica la història de la humanitat amb figures de plastilina.

L’acte d’inauguració es portarà a terme demà divendres, 3 de desembre, a les 18 hores, i comptarà amb la presència de l’alcalde, Oliver Klein, i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera.

L’exposició creada per la Fundació Educa, que es podrà visitar fins el 9 de gener, està formada per un total de vint diorames que recorren la Història, des del Paleolític fins a la globalització, passant per Egipte, els Fenicis, l’Antiga Roma, l’Edat Mitjana, el Renaixement o la conquesta de l’espai, entre molts altres. Totes les figures tenen un gran nivell de detall i han estat creades de forma artesanal, només amb les mans i sense utilitzar motlles.