L’acte també va comptar amb la conferència inaugural del curs ‘Cap a on va l’espècie?’ a càrrec d'Eudald Carbonell, director de l'IPHES

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La Sala d’Actes del Centre Cultural va acollir ahir al vespre l’acte de lliurament dels Premis d’Excel·lència i la conferència inaugural del curs 2015-2016 de l’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils. L’acte va comptar amb la presència de Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, i de Jordi Tous, vicerector de la URV.

Mendoza durant la seva intervenció es va mostrar convençuda de la necessitat que institucions com la que representa donin suport  a la cultura i al coneixement. “Estenem la nostra mà a la Universitat Rovira i Virgili perquè continuï apostant per un projecte que suposa la descentralització de la Universitat en el territori. A l’Ajuntament de Cambrils, ens trobaran al seu costat per continuar programant activitats intel·lectuals de primer ordre”, va afirmar l’alcaldessa.

Acte seguit, i després dels corresponents parlaments, es va procedir a lliurar els Premis d’Excel·lència i reconeixement als millors expedients acadèmics del curs 2014-2015 de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior. Per a l’ocasió, Camí Mendoza i Jordi Tous van estar acompanyats per la regidora d’Ensenyament de Cambrils, Montserrat Masdeu, i pel regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella.

Els alumnes que van rebre el Premi a l’Excel·lència van ser:

-          Alba Mena (Batxillerat-Mar de la Frau)

-          Alina Liliana (Cicle Formatiu de Grau Superior Administració i Finances-Ramon Berenguer IV)

La resta d’alumnes de Batxillerat reconeguts van ser:

-          Àngela Guillen (Ramón Berenguer IV)

-          David Abella (Mar de la Frau)

-          Nerea Ruíz (Ramon Berenguer IV)

-          Marcel Zurita (Mar de la Frau)

-          Ferran Vidal (Cambrils)

La resta d’alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior reconeguts van ser:

-          David Cuadrado (Hoteleria i Turisme-Gestió d’Establiments Turístics)

-          Melani de la Rosa (Hoteleria i Turisme-Agències de viatges i gestió d’esdeveniments)

-          Héctor Hogado (Hoteleria i Turisme-Direcció de cuina)

-          Karen Athortua (Ramon Berenguer IV-Administració i finances)

-          Mohamed Barhihi (Hoteleria i Turisme-Guia, Informació i Assistència Turístiques)

En acabar, va tenir lloc la conferència inaugural del curs a càrrec d'Eudald Carbonell, director de l'IPHES. La conferència va portar el títol ‘Cap a on va l’espècie?’

L’acte estava organitzat per l’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i el Museu d'Història de Cambrils, amb la col·laboració de l'IPHES i l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cambrils.