Durant l’estiu s’impartirà, com cada any, la ‘Gimnàstica d’or a la platja’ del 28 de juny al 31 d’agost

  • Categoritzat com: Comunicació

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ha ofert al llarg d’aquest curs 2015-2016 un total de 10 activitats formatives, 4 esportives i 3 gratuïtes. Com cada any, les inscripcions a les activitats programades en aquests cursos han estat un èxit, amb una mitjana de 563 inscripcions per trimestre.

Com a novetats aquest curs, cal destacar la creació del grup de Zumba, així com d’un nou grup de pintura sobre roba els divendres, passant de dos a tres grups. A més d’aquestes activitats formatives també han tingut lloc tot un seguit d’activitats paral·leles al curs com són el taller ‘Els remeis de la iaia’ impartit per Creu Roja, i dos tallers de funcionament de telefonia mòbil, un d’iniciació i un de perfeccionament impartits per la Fundació Pere Tarrés amb la col·laboració de Vodafone. Igualment, s’han continuat portant a terme diferents activitats amb joves dels col·legis i instituts del municipi, com són la setmana del teatre social pels instituts i crèdits lliures amb gent gran.

També cal mencionar les nombroses actuacions que ha realitzat la coral durant el curs en diferents municipis de les rodalies, així com també l’actuació que van dur a terme a Alsasua convidats per la Coral Erkudengo Ama Abesbatza.

‘Gimnàstica d’or a la platja’

Durant l’estiu, s’impartirà com cada any la ‘Gimnàstica d’or a la platja’, del 28 de juny al 31 d’agost. Hi haurà quatre grups, dilluns i dimecres de 8 a 9 i de 9 a 10, així com dimarts i dijous de 8 a 9 i de 9 a 10.

També hi haurà dos tallers d’informàtica, amb un primer torn pels d’iniciació que ja va començar el 21 de juny i finalitzarà el 25 de juliol, i un segon torn pels de nivell avançat d’ús del correu electrònic i internet que anirà del 29 de juliol al 23 de setembre tots els dilluns, dimecres i divendres, de les 10 a les 12 hores, a l’aula d’informàtica de l’Ateneu.

Acte de fi de curs

La setmana passada va tenir lloc la cloenda dels actes del curs 2015-2016 al Casal Municipal de la Gent Gran. L’acte va comptar amb l’actuació de la coral i va servir també per fer un petit homenatge a Vicenç Barceló, expresident de l’Associació d’usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran a qui se li va fer entrega d’un quadre amb la seva fotografia on hi consta el seu nom i la durada del seu mandat (21/06/2005-11/06/2015).

Al mateix temps, es va procedir a presentar els nous membres de la Junta d’usuaris del Casal:

  • Primitivo Galera, president
  • M. Rosa Rodrigo, vicepresidenta
  • Josep Lluís Bonet, responsable de la vocalia de relacions externes (representant de la Junta al Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp)
  • Cristóbal Luque, responsable de la vocalia d’activitats formatives
  • Marcel·lí Boy, responsable de la vocalia de jocs recreatius i esportius
  • M. Cinta Gombau i Joan Molina, suport a totes les vocalies