Les activitats començaran aquesta tarda amb un concert de Nadal de Les Veus del Casal. Demà dissabte la planta baixa del Casal es convertirà en una sala de ball.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Casal Municipal de la Gent Gran ha organitzat dues tardes d’activitats nadalenques. La Festa de Nadal començarà avui, 15 de desembre, a partir de les 16 hores amb la benvinguda de l’alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès.

La primera activitat programada per aquesta tarda és el concert de Nadal       de la coral Les Veus del Casal, dirigida per Marc Guerris. A continuació, hi haurà la lectura del Poema de Nadal de Josep M. de Segarra, a càrrec del Teatre Xerinola i de l’Escola Municipal de Música de Cambrils.

Per acabar, l’aula de teatre del casal, sota la direcció de Jordina Ros, presentarà l’obra “La veritable història de la humanitat: tots mengem, caguem i pixem”.

L’activitat nadalenca continuarà demà dissabte, 16 de desembre, a partir de les 17 hores, amb una tarda de festa amb Bojos de Ball a la planta baixa del Casal.