A més, el dilluns 22 està previst el fi de curs de Zumba Gold. Les activitats es tornaran a posar en marxa el 5 d’octubre

  • Categoritzat com: Comunicació

Les activitats del Casal Municipal de la Gent Gran tanquen la temporada amb una festa de fi de curs que se celebrarà demà divendres, a partir de les 16:30 hores. La trobada començarà amb la benvinguda a tots els assistents per tal de donar el tret de sortida a la festa.

A continuació, tindrà lloc l’actuació de la Coral ‘Les veus del casal’, dirigides per Marc Guerris i l’entrega d’obsequis als monitors voluntaris. I, finalment, per tancar els actes de cloenda del curs 2014-2015 l’aula de teatre del Casal presentarà “Reflexions sobre ous i gallines”, dirigida per Jordina Ros.

A part dels actes previstos per demà divendres, cal destacar també la finalització del curs Zumba Gold amb una demostració d’aquest ball a la terrassa del Casal (4a planta).

Les activitats del Casal Municipal de la Gent Gran que s’aturen aquests dies amb motiu de les vacances d’estiu, es tornaran a posar en marxa el 5 d’octubre per tal d’iniciar un nou curs.