L’activitat “Viatge musical per a la teva vida” està organitzada per la Fundació Mémora. Un total de 25 membres de la Coral Les Veus del Casal participen en aquestes sessions per treballar les emocions.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ha posat en marxa un taller de musicoteràpia organitzat per la Fundació Mémora i impartit per la musicoterapeuta Montse Navarro. L’activitat, titulada “Viatge musical per la teva vida” es presenta com una experiència diferent, fresca i musical molt enriquidora per les 25 persones membres de la coral Les Veus del Casal que hi participen.

El taller es divideix en dues sessions.  La primera es va portar a terme el passat dimecres, 12 de febrer, i va ser una presa de contacte i presentació de l’activitat. La  segona sessió, prevista pel proper dilluns, 17 de febrer, serà més pràctica i pretén treballar les emocions a través de les cançons.

En el taller es demanarà a les persones assistents que se centrin en tres moments de la seva vida i hi associïn una música, cosa que els evocarà records i emocions. Durant la sessió es crearan dinàmiques de grup on les persones usuàries se sentiran empoderades per cantar, ballar, tocar algun instrument i, sobretot, per expressar-se. L’objectiu és facilitar l’expressió emocional a través d’un canal (la música) que permet expressar allò que no és fàcil de dir amb paraules.