La regidora de Benestar va inaugurar la programació dimarts, en un acte que també va servir per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran

  • Categoritzat com: Comunicació

El nou curs del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ja està en marxa. Enguany s’han ofert un total de 18 activitat diferents amb més de 589 places per trimestre i, com cada any, s’han cobert al 100%.

L’acte d’inici de curs i de commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran es va celebrar dimarts i va comptar amb la participació de la regidora de Benestar, Hélène Arcelin. Posteriorment, el grup Terrassa Centre va oferir un show musical per a totes les persones assistents.

Entre les activitats que s’ofereixen n’hi ha d’esportives com el tai-chi, la teràpia psicomotriu, el ioga, els balls llatins i la gimnàstica de manteniment; de  manualitats diverses,  com el dibuix, la pintura a l’oli, el patchwork, les puntes de coixí i la pintura de roba, i d’altres com el teatre, la coral o la cuina. A més, com novetat, aquest curs s’ha incorporat un nou taller d’Scrapbook (llibres de records).

L’objectiu de la programació és la promoció i el desenvolupament de la gent gran en les activitats socials, a més de fomentar la integració de les persones en el seu entorn social.