Les persones interessades tenen temps fins el 21 de setembre per apuntar-se a la planta baixa del centre, amb cita prèvia. S’ofereix una programació de 16 activitats diferents amb un total de 364 places per trimestre. La novetat d’aquest curs, que comença el 5 d’octubre, és un taller de manualitats amb roba, paper i productes reciclats.

  • Categoritzat com: Comunicació

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils ja ha iniciat les inscripcions a les activitats del primer trimestre del curs 2020/2021. Les persones interessades tenen temps fins el 21 de setembre per apuntar-se.  Enguany, per complir les mesures de seguretat previstes davant la Covid-19, les inscripcions al curs s’estan fent amb cita prèvia a la plant baixa del centre.

Aquest curs s’han programat 16 activitats diferents amb una oferta total de 364 places per trimestre, que es preveuen cobrir al 100% com és habitual. El curs començarà el dilluns 5 d’octubre de 2020 i finalitzarà el 18 de juny de 2021. La novetat d’aquest curs és el taller de manualitats amb roba, paper i productes reciclats.

Entre les activitats programades, en podem trobar d’esportives com el tai-chi, la teràpia psicomotriu, el ioga, els balls llatins i la gimnàstica de manteniment; de  manualitats diverses com el dibuix, pintura a l’oli, patchwork, puntes de coixí, pintura de roba, de teatre i de coral, entre altres.

Enguany l’activitat de balls llatins es durà a terme a una de les pistes de basquet del Palau d’Esports, per poder mantenir la distància de seguretat i per no deixar fora a més de la meitat de les persones usuàries tenint en compte l’aforament dels gimnasos del Casal.  D’aquesta manera, es podran matricular a 45 persones per grup.

Per garantir la màxima seguretat davant la Covid-19 se seguiran tot un seguit de mesures detallades al Pla de Contingència com són respectar els aforament dels espais, l’ús de la mascareta al recinte fins l’hora d’entrar a l’aula, la presa de temperatura corporal, la neteja de mans abans d’entrar al centre i abans d’entrar a l’aula i respectar la distància de seguretat, entre d’altres. Pel mateix motiu no se celebrarà la festa d’inici de curs.