El guardó és un dels reconeixements més prestigiosos del món del càmping a Europa

  • Categoritzat com: Turisme

El Càmping Joan de Cambrils ha aconseguit el premi ACSI AWARD 2024 al càmping amb millor oferta de restauració espanyola amb els seus tres  espais gastronòmics: el Xiringuito Restaurant del Mar, el Restaurant Internacional  i la  guingueta Km O.

Aquests premis anuals atorgats pel Club Internacional ACSI són un dels reconeixements més prestigiosos del món del Càmping a Europa. El guardó és molt reconegut dins del món dels campistes, i atorga una garantia de qualitat i un indicador que els clients valoren i tenen en compte a l’hora de triar les seves vacances.

En aquesta nova edició, els  campistes (unes 80.000 votacions de clients de càmpings de tota Europa) han tornat a respondre massivament i han votat pels seus càmpings preferits en diferents categories durant tot l’any 2023 i gener 2024, i en total, s’han atorgat 120 ACSI AWARDS a tota Europa.

Per la propietària i gerent del Càmping Joan, Berta Cabré, aquest premi significa un gran reconeixent a un complement i servei del càmping com és la restauració, que ofereix els productes locals de Km 0, els vins de la terra i sobretot “el patrimoni cultural gastronòmic i la nostra reconeguda forma de cuinar amb la que transmetem els valors cambrilencs als visitants de la destinació”.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha felicitat al Càmping Joan pel guardó i ha agraït la feina i l’esforç de l’equip de l’establiment encapçalat per Berta Cabré per posar en valor aquesta oferta gastronòmica especialitzada i de qualitat. La regidora ha afirmat que el sector del càmping a Cambrils és un referent a nivell català, amb una oferta de 7.086 places i uns establiments especialitzats i certificats amb el segell de Turisme familiar, que posicionen el municipi al capdavant de les destinacions turístiques catalanes amb oferta certificada de qualitat.