La presidenta de l’entitat participarà en una taula rodona sobre els valors inspiradors dels Bancs del Temps i el seu desenvolupament pràctic. El Banc de Temps de Cambrils, amb 10 anys de trajectòria, promou una gran varietat d’activitats i s’ha convertit en un referent a Catalunya.

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

El Banc del Temps de Cambrils participarà demà divendres, 29 de novembre, en la Jornada commemorativa del XX aniversari de la  Xarxa dels Bancs del Temps, organitzada per l’Associació Salut i Família al CaixaForum Barcelona. La presidenta de l’entitat cambrilenca, Montse Mañé, intervindrà en una taula rodona sobre els valors inspiradors dels Bancs del Temps i el seu desenvolupament pràctic. En la taula també s’hi exposaran experiències dels Bancs del Temps de Girona, Barcelona i Sant Cugat.

El programa de la jornada també inclou una ponència de la directora de l’Associació Salut i Família, Elvira Méndez, sobre els valors i objectius dels Bancs del Temps en una societat canviant; l’experiència dels Bancs del Temps Internacionals del sud d’Europa amb les presidentes de les associacions nacionals d’Itàlia i Portugal; i la presentació de l’Associació Iberoamericana de Bancs del Temps.

El Banc del Temps de Cambrils, que enguany ha celebrat el seu desè aniversari, és un referent a Catalunya, sobretot per la diversitat de projectes de promou: des del cicle de filosofia, fins a memorials fotogràfics, sortides i excursions, passant pels tallers i xerrades per fomentar la sociabilització i intercanvi de serveis, sabers, habilitats i oficis entre persones d’una mateixa comunitat.