La festa dedicada a les persones grans està organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament. Totes les persones majors de 75 anys empadronades a Cambrils van rebre una butlleta per poder-se inscriure a l’esdeveniment.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

L’Homenatge a la Vellesa de Cambrils va celebrar la seva edició més multitudinària  ahir diumenge, 2 de juny, al Pavelló municipal, on va reunir un total de 825 persones, entre homenatjats i acompanyants. Aquesta festa anual dedicada a la gent gran, que enguany arribava a la 65a edició, està organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament.

Com és habitual, l’esdeveniment va començar amb la benvinguda de les persones homenatjades, el lliurament de flors i la fotografia de record. A continuació, l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; el president de l’Associació d’Alumnes de la Salle, Alfred Sarrà, i la regidora de Festes, van fer els parlaments d’obertura de l’acte, i, finalment, es va servir el dinar de germanor, amb la col·laboració d’un centenar de persones voluntàries.  

L’homenatge se celebra des de l’any 1958 i és un dels actes més tradicionals i emotius dins del programa de la Fira Multisectorial de Cambrils. Totes les persones majors de 75 anys empadronades a Cambrils reben una butlleta per poder-se inscriure a la festa amb una persona acompanyant. Els anys 2020 i 2021 es va haver de cancel·lar per la pandèmia, seguint les restriccions establertes i tenint en compte que s’adreça a un col·lectiu especialment vulnerable.