Les sales Àgora, Àmbits o la Torre del Port, entre altres, acullen interessants propostes per aquests dies de vacances

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Són dies de sol i platja i molta calor. Però per a aquelles persones que busquen un complement cultural a les activitats que poden realitzar en els seus dies de vacances, cal destacar que Cambrils acull interessants propostes durant els mesos de juliol i agost.

Així doncs, per exemple, la Sala Àgora -ubicada a l’edifici consistorial- acollirà, fins el 30 d’agost, l’exposició ‘Artistes de Cambrils 2015’. La mostra es podrà visitar de dilluns a dijous de 8:30 a 15 hores, els divendres de 8:30 a 14 hores mentre que els dissabtes, diumenges i festius restarà tancada. També la Sala Àmbits, en aquest cas ubicada al Centre Cultural, acull fins el proper 10 de juliol l’exposició ‘Trencadís’ d’Albert Gutiérrez, exposició emulant la natura de Susanna Calpe.

Per últim, destacar també les exposicions promogudes des del Museu d’Història de Cambrils.  Al Museu Molí de les tres eres, ubicat a la Via Augusta número 1, es pot visitar l’exposició permanent ‘El poblament antic a Cambrils i Molí de les Tres eres: testimoni viu del passat’, així com també l’exposició temporal ‘Jardins d’Empúries’ els dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20 hores, mentre que diumenges i festius, d’11 a 14 hores. També els visitants podran participar en una demostració del molí en funcionament els dissabtes de 12 a 13 hores i de 18 a 19 hores, i els diumenges de 12 a 13 hores. També el Museu Agrícola de Cambrils disposa de dues exposicions permanents com són ‘L’elaboració de l’oli i el vi’ i Bernardí Martorell; un gran arquitecte del modernisme’.

Ja per acabar, destaca també l’exposició a la Torre del Port, ‘Trens: Viatge a principis del segle XX’ produïda per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Aquesta exposició romandrà oberta fins el 30 d’agost d’11 a 14 i de 18 a 21 hores, mentre que els diumenges i festius d’11 a 14 hores.