L’increment de demanda de places requereix augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més densitat de l’1 de juny al 15 d’octubre

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

Aquest dissabte s’inicia l’horari d’estiu a les zones d’aparcament regulat de Cambrils. Les zones blaves i taronges s’activaran o modificaran l’horari de l’1 de juny al 15 d’octubre amb l’objectiu d’augmentar la rotació dels vehicles en les zones amb més densitat.

Durant l’estiu el municipi de Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments, els comportaments de mobilitat canvien i augmenta la demanda de places d’aparcament.

L’aplicació per mòbil “APARCAR” permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.

El municipi també disposa de zones d’aparcament gratuïtes: Corralet 1, Corralet 2, Hort d'en Cuchillo, Molí de les Tres Eres, Font Coberta, Balmes, Mestral i Xalet d'en Bau 2.

Com l’any passat, les zones regulades seran les següents:

ZONA BLAVA

POBLE

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h.

Carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi, pg. Albert, pg. la Salle, pl. Carles Roig, av. Independència, av. Vidal i Barraquer, c. Verge de Montserrat (adjacent a l’estació FFCC).

COSTA

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Carrers:  Pg. la Salle, Parc del Pescador, Regueral, Manuel de Falla, Galceran Marquet, Països Catalans, Barques, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastian Elcano, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Ramon Llull, rambla Jaume I, pl. Aragó, Hug de Montcada, c/Vinyols, Esteve Anguera, Drassanes, Colom, Mont-roig, Vila-seca, Montbrió, Riudoms, av. del Mar, av. Beethoven, av. Joan XXIII, av. Diputació, av. Mas Clariana, Camí de Mas Clariana, Camí Mas d’en Gran.

ZONA TARONJA

De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h.

Aparcament de l'Ermita (av. Baix Camp).

De dilluns a diumenge de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Horta de Sta. Maria, Xalet del Bau i zona taronja d'av. Diputació.