Les persones empadronades al municipi que hagin fet 16 anys poden votar un màxim de tres de les onze propostes finalistes. Les votacions es poden fer per internet o dipositant una butlleta en una de les urnes situades a diferents equipaments municipals. Els dimecres també s’instal·la una urna mòbil al mercat ambulant per fomentar la participació.

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

El termini per votar als Pressupostos participatius de l’Ajuntament de Cambrils s’acaba aquest divendres, 30 de novembre. La regidora de Participació, Ana López, ha animat avui a les persones que encara no hi han participat a aprofitar els últims dies per sumar el seu vot a un màxim de tres de les onze propostes finalistes.

Poden votar les persones que hagin fet els 16 anys abans del 2 d’agost de 2018 i que estiguin empadronades a Cambrils abans d’aquesta data.  Les votacions es poden fer de forma electrònica a http://participa.cambrils.cat o dipositant la butlleta que s’ha fet arribar a totes les llars a una de les urnes situades al vestíbul de l’Ajuntament, el Centre Cívic les Basses, el Centre Cívic Vilafortuny, l’Ateneu juvenil, la Biblioteca municipal o la Torre del Llimó (les butlletes també és poden trobar al costat de les urnes). A més, cada dimecres s’instal·la una urna mòbil al mercat ambulant.

S’executarà la proposta més votada, i després la resta de propostes amb major nombre de vots, sempre i quan la suma total no excedeixi els 100.000€.

Les propostes finalistes, que es van escollir el setembre en un taller de priorització, es poden consultar aquí: https://participa.cambrils.cat/vota.