En aquest primer període s’ofereixen un total de 200 places de diferents ensenyaments que s’iniciaran el 19 de setembre. Les persones interessades tenen temps fins el 27 de juny per formalitzar la sol·licitud de forma presencial a l’Estudi (Horta de Santa Maria, 14). Durant el setembre es realitzaran les preinscripcions dels cursos de llengües i informàtica.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El Centre Municipal de Formació d’Adults (CMFA) Rosa dels Vents de Cambrils obrirà dilluns, dia 19 de juny, el període de preinscripció per al curs 2017-2018 dels següents ensenyaments: Cicle de Formació Instrumental, Graduat d’educació secundària per a adults, curs de preparació a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior i curs de preparació a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

En conjunt s’ofereixen unes 200 places d’aquests ensenyaments, que s’iniciaran tots el 19 de setembre de 2017. A banda, durant el mes de setembre es realitzarà la preinscripció dels ensenyaments de llengües (castellà i anglès) i d’informàtica.

Els ensenyaments

El Cicle de Formació Instrumental consta de 3 nivells i correspon a l’educació primària per a adults. El primer nivell és d’alfabetització. Aquest ensenyament es realitzarà en horari de tarda, de dilluns a dijous, i finalitzarà el 22 de juny de 2018.

El Graduat d’educació secundària per a adults consta de 2 nivells, i l’alumnat ha de complir 18 anys en l’any que s’inicia el curs, excepte en casos excepcionals que ho pot fer amb 16 anys.  Aquest ensenyament es realitzarà en horari de tarda-vespre, de dilluns a dijous, i finalitzarà el 22 de juny de 2018.

El curs de preparació a les proves d’accés als cicles formatius de grau superior finalitzarà el mes de maig de 2018, que és quan acostuma a tenir lloc la prova d’accés. El requisit és complir 19 anys l’any que es realitza la prova o 18 anys si s’està en possessió d’un títol de tècnic de grau mitjà. Aquests curs tindrà 2 torns: un de matí i un de tarda-vespre, de dilluns a dijous. La preinscripció s’haurà de realitzar en un dels dos torns.

El curs de preparació a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys es farà en horari de tarda-vespre, de dilluns a dijous, i la matrícula es realitzarà per matèries de manera que, segons les necessitats de cada persona, podrà preparar-se totes les matèries o només aquelles que siguin més del seu interès. El curs finalitzarà a final del mes d’abril de 2018, que és quan acostuma a tenir lloc la prova d’accés.

Preinscripcions

La preinscripció d’aquests ensenyaments es portarà a terme del 19 al 27 de juny de 2017, en horari de matí de 9:30 a 13:30 hores i de tarda de 16:30 a 18:30 hores, excepte els dies, 22 i 23 de juny que només serà en horari de matí. La preinscripció s’ha de realitzar de forma presencial a les oficines de la secretaria del Centre, al 3er pis de l’edifici Centre de Formació l’Estudi-Ateneu Juvenil, a l’avinguda Horta de Santa Maria, 14. La documentació que cal portar és la següent: document d’identitat o passaport i certificat o títol d’estudis realitzats anteriorment si és el cas.

La matrícula per aquells alumnes que hagin obtingut la plaça s’haurà dee formalitzar entre el 4 i el 7 de setembre de 2017.

Durant el mes de setembre també es realitzarà la preinscripció i matrícula dels ensenyaments de llengües (castellà i anglès) i d’informàtica.

Per a més informació, es pot trucar al 977 36 13 50, consultar a l’espai web del centre (http://www.cambrils.cat/escoladults/) o adreçar-se a les seves oficines.