Els visitants podran conèixer el treball de fins a 35 joves de diferents disciplines a més de participar en les actuacions paral•leles programades

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Aquest cap de setmana el Parc del Pinaret de Cambrils acull el Tarima Festival, una plataforma oberta als joves que volen promocionar els seus treball sigui quina sigui la seva disciplina, alhora que connectar-los amb altres professionals i sumar així sinèrgies. Entre ells hi ha fotògrafs, il·lustradors, representants d’arts escèniques, dissenyadors, marques de roba, una revista, etc. La majoria d’ells provenen de Cambrils i de la zona, tot i que hi ha alguns artistes de Barcelona i fins i tot, d’altres punts de l’estat.

Tarima no és un recorregut per diferents estands on es compren i venen productes, sinó que és un espai conjunt en què es realitzen diferents activitats: concerts, performances i conferències. L’entrada és gratuïta.

Es tracta d’una primera edició del certamen que espera poder tenir continuïtat en properes edicions. La proposta neix de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils per tal de complir amb una de les accions previstes en el Pla Local de Joventut.