El termini de presentació del full d’inscripció serà el dilluns 18 d’abril al Punt d'Informació de l'Ajuntament (horari de dilluns i divendres de 8:30 a 14h)

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils organitza l'exposició Artistes de Cambrils, on hi poden participar els artistes de qualsevol disciplina, empadronats al municipi. La data de l’exposició serà del 6 de maig al 15 de juny de 2016, a la Sala Àgora de l'Edifici Consistorial.

El termini de presentació del full d’inscripció serà el dilluns 18 d’abril al Punt d'Informació de l'Ajuntament (horari de dilluns i divendres de 8:30 a 14h).

El període d’admissió de les obres per als inscrits serà del dilluns 25 d’abril fins divendres 29 d’abril, en horari al mateix Punt d'Informació de l'Ajuntament. En cas que l'obra presentada sigui un quadre, les dimensions màximes no superaran  65x81 cm.

L’exposició té una llarga trajectòria i s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat, amb un èxit creixent que es reflecteix tant en el nombre d’artistes participants com en l’augment i l’interès dels visitants. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils. La mostra, pretén ser una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals.