Avui a les 18 hores el veïnat de L’Eixample Vila es reunirà al Casal de la Gent Gran. Demà hi ha un berenar al Centre Cívic Les Bases (Eixample Platja) i dijous a Nou Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació

Aquesta setmana se celebraran tres noves trobades veïnals per organitzar les festes comunitàries de Nou Cambrils, Eixample Vila i Eixample Platja per obrir nous espais de convivència, en el marc el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural. Les trobades estan obertes a totes les persones i entitats de cada barri.

El veïns i veïnes de l’Eixample Vila compartiran un berenar avui, 9 de juliol, a les 18 hores, al Casal de la Gent Gran. Demà dimecres, 10 de juliol, a les 19:30 hores, s’ha programat la trobada per prepara la festa de l’Eixample Platja al Centre Cívic les Basses. Finalment, dijous, 11 de juliol, a les 19 hores, serà el torn de Nou Cambrils.

Les primeres festes comunitàries es van celebrar a la primavera amb una gran acollida. Les segones se celebraran el 21 de setembre (Eixample Vila), 28 de setembre (Eixample Platja) i Nou Cambrils (5 d’octubre).

L’objectiu de les jornades és seguir treballant de manera col·laborativa amb entitats i veïnat, generant i reforçant sinèrgies enriquidores i diverses per tal de guanyar en convivència, cohesió, i interculturalitat. El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (PICI) de Cambrils està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.