El primer taller “El joc d’emprendre” es va portar a terme divendres a la Torre del Llimó amb l’alumnat de l’IES d’Hoteleria i Turisme de Cambrils

  • Categoritzat com: Promoció Econòmica

El servei d’emprenedoria Cambrils Emprèn de l’Ajuntament de Cambrils continua oferint tallers d’emprenedoria a l’alumnat de secundària de Cambrils, en el marc de la línia d’apropament educatius, que es va iniciar a finals de l’any passat.

Aquest 2024 les sessions han començat amb l’alumnat de cicle mitjà de cuina i gastronomia i cicle superior de direcció de cuina de l’Escola d’Hoteleria, que el passat 19 de gener es van desplaçar a la Torre del Llimó per participar al taller “El joc d’emprendre”.

Els següents tallers s’impartiran demà 26 de gener a un altre grup de cicle mitjà de l’Escola d’Hoteleria i el proper 6 de febrer a l’alumnat dels cicles de mateniment d'electromecànica i manteniment d'embarcacions de l’institut Ramon Berenguer IV.

L’objectiu d’aquest taller és el de donar a conèixer als participants els punts que s’han de seguir per convertir una idea en un projecte empresarial. Es tracta d’un joc de treball en equip, de col·laboració i de presa de decisions. L’equip ha de traçar una línia, un camí, perquè el negoci que ha escollit arribi als clients i tingui les màximes garanties d’èxit.

La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, ha explicat que l’objectiu del servei d’emprenedoria “és fomentar la iniciativa empresarial entre els i les joves i, per això, se’ls vol transmetre la idea que el treball per compte propi és una opció professional i personal més”. En aquest sentit, la regidora ha afirmat que amb els tallers es pretén que l’alumnat identifiqui aquesta opció com una alternativa possible a l’hora d’incorporar-se al món laboral.