Els guanyadors de la tercera edició del programa televisiu Oh Happy Day, els internacionals Giulia Valle Trio i els cambrilencs Teatre Xerinola i Coral Verge del Camí són alguns dels protagonistes del cartell

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Torna el Cicle de Concerts de Tardor a la Cripta de l’Ermita. Es tracta d’una iniciativa del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb l’Associació Coral Verge del Camí. Des de l’any 2008, ambdues entitats organitzen de manera anual dos cicles: el cicle de tardor i el de primavera, amb un conjunt de vuit concerts.

El Cicle de Concerts de Tardor es va inaugurar el passat 4 de setembre amb l’actuació del Cor de Gespel Blaus de Mar, de la mà de l’associació New gospel Cambrils. L’actuació va ser un èxit rotund.

El programa continua el proper 25 de setembre, a  les 19,30 h, Anders Clemens i Inge Rolland, guitarra i flauta, presenten un programa amb música noruega, espanyola i francesa, dins la seva gira per Europa. Aquest concert és gratuït.

El mes d’octubre, el dia 9, a les 19,30 h la Coral Verge del Camí ens proposa Quartet Mèlt,  grup vocal jove, guanyador de la tercera edició del programa televisiu d’èxit Oh Happy Day de TV3. El mateix mes d’octubre, però el dia 23, a les 19,30h es podrà gaudir de l’homenatge a Enrique Granados que presenta el duet de castanyoles i piano de Ma del Mar Bezana i Daniel Ligorio.

Tot seguit, el dia 13 de novembre, a les 19,30 h, Cambrils la Mar de Jazz ens oferirà el concert clausura de la 8a Mostra internacional de Jazz i Blues de Cambrils amb l’actuació de Giulia Valle Trio, una de les més sorprenents compositores de l’escena jazzística nacional i internacional.

Diumenge, 11 de desembre, a les 19,30h, i dins el marc de la 2a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils, Delikatessen, un quartet vocal femení ens convida a un cabaret festiu, ple de situacions còmiques, històries d’amor i desamor.

Dissabte, 17 de desembre, a les 19,30h la Cripta acollirà de nou el Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, a càrrec de les veus del grup de Teatre Xerinola i l’acompanyament musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils.

I per seguir amb les tradicions dins el cicle de concerts de tardor, el 18 de desembre, a les 20 h, el concert de Nadal que la Coral Verge del Camí junt amb els Cor infantil de la Coral Verge del Camí ofereix des de la seva fundació l’any 1968 a tot els cambrilencs, per iniciar les festes nadalenques amb música, tradició i alegria.

 

Més informació al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils

Les entrades tindran un cost d’entre 6 i fins a 15 euros, tot i que hi haurà tres concerts gratuïts.

Per a més informació  Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils 977368484  o al web www.cambrils.cat