Dissabte a les 19 hores, a la Cripta de l’Ermita, tindrà lloc el Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra, a càrrec de les veus del grup de teatre Xerinola

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Festes

El cap de setmana arriba carregat d’activitats culturals, esportives i lúdiques a Cambrils.

Demà dissabte dia 19, a les 12 hores la Biblioteca Municipal, es lliurarà els premis del 3r Concurs de punts de llibre organitzat per l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació. També el mateix dissabte tindrà lloc de 16 a 21 hores, a la Pista d’Atletisme, el Campionat Territorial de proves Combinades d’Hivern organitzat pel Club d’Atletisme Cambrils. A les 17 hores, a la Sala d’Escacs del Palau d’Esports tindrà lloc el Torneig d’Escacs de Nadal 2015 IX Memorial Montserrat Piera.

Els actes previstos per dissabte es tancaran a les 19 hores, a la Cripta de l’Ermita, amb el Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra, a càrrec de les veus del grup de Teatre Xerinola, amb l’acompanyament musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC). L’activitat, d’entrada gratuïta, està emmarcada dins el Cicle de concerts Tardor-Hivern 2015 de la Cripta de l’Ermita.

Serà la mateixa Cripta de l’Ermita l’espai que l’endemà acollirà el Concert de Nadal de la Coral Verge del Camí. Serà a les 20 hores i també hi actuarà la Coral Infantil. L’entrada és gratuïta. Però les activitats diumenge s’iniciaran a les 9 del matí amb el Campionat Territorial de Proves Combinades d’Hivern, a la Pista d’Atletisme, que s’allargarà fins a les 14 hores. A les 12 hores, al Palau Municipal d’Esports es representarà ‘El Trencanous’ amb les alumnes del Centre de Dansa de Cambrils. L’entrada és gratuïta però els assistents poden portar oli, llet, sucre, pasta i productes d’higiene personal que seran lliurats a Càritas perquè els reparteixi entre les famílies més desafavorides.

I, per últim, ressaltar que a les 18 hores, a les Escales Reials del Mollet del Rec, tindrà lloc la Plantada del Pessebre Escolta i Guia, moment en què es cantaran nadales i s’oferirà coca amb xocolata.