L’actuació és una de les novetats del programa de la Festa Major de la Immaculada

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

La Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil acollirà avui dimarts 5 de desembre a les 23.30h el Concert Jove de Festa Major, una de les novetats d’enguany del programa de la Festa Major de la Immaculada 2017.

 

El concert d’avui és fruit de la proposta dels joves cambrilencs d’organitzar concerts a la Sala de concerts de l’Ateneu al llarg de l’any, en el marc de l’acció el 19 a les 19h.

 

El 19 a les 19h és una acció participativa recollida en el nou Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020 consistent en trobades-jornades en les quals es debat en un procés participatiu el contingut d’esdeveniments, amb el màxim nivell de participació que desitgin i vulguin assumir els joves, per programar-los i organitzar-los.

 

Ivory Tgn i SAÏ SAÏ

 

Ivory Tgn és una banda alternativa, una fuita de la música comercial. Produeixen un estil musical que fusiona el rock n ´roll i diferents partícules d´altres gèneres musicals com el blues o el grunge. En la seva maqueta enfoquen el grunge més profund amb la potència del rock, blues i hard rock, tot i que amb el temps s’han centrat més amb el rock i el blues dels 70. Els temes que toquen són propis cantats en anglès, tot i que en els directes també hi podem trobar alguna versió de rock n´roll clàssic.

 

SAÏ SAÏ neix entre la ciutat de València i Barcelona. Barreja les diferents dimensions de la música reggae, des del roots fins al dancehall. És un projecte ambiciós que pretén arribar a un públic divers i a tots tipus d’ambients. Es barregen idiomes com el valencià, el castellà, l’anglès i el francès el que fa d’aquest projecte una idea innovadora en el panorama musical valencià i li dóna una projecció més internacional.